dilluns, 11 de maig del 2009

Manifestació


Dimarts 26 de maig a les 19h a la Plaça de la Vila
s'iniciarà una manifestació que acabarà també a la Plaça de la Vila aprofitant el ple de l'Ajuntament per demanar que s'aturi l'actual proposta de modificació del PGM

2 comentaris:

  1. Me informasteis en la Fira: son demasiados despropósitos. Allí nos encontraremos.
    Una vecina de Sant Feliu

    ResponElimina
  2. A la fira us vaig veure, però també us haig de dir que ja fa uns mesos vaig veure un programa per la tele on surten els portaveus dels partits polítics que tenim a la ciutat parlant del projecte del torrent del Duc, els 2 partits que governen van defensar el que jo, després de sentir les seves intervencions i informar-me, també defenso. Considero que és un molt bon projecte per la ciutat, que ens portarà molts beneficis, per exemple, jo que ara mateix estic a l'atur, tindré possiblement l'oportunitat en el futur, un cop es generi ocupació, una de les coses bones del projecte ja que el polígon industrial del Pla que tants llocs de treball proporciona s'ampliaria considerablement.
    Sincerament crec que esteu juntant molts despropòsits, com diu la veina de Sant FEliu, però els despropòsits són les vostres manipulacions.
    A mi no em trobareu a la manifestació, ni tornaré mai a entrar en aquest blog, no vull que em manipulin ni em menteixin. Sant Feliu no es ven, ni jo tampoc.

    Un veí de Sant Feliu, que a més està a l'atur

    ResponElimina